ssm judo bw ssm karate 100
Budo

Budo

Judo, Karate, Jiu-Jitsu, Kickboxen, Kobujutsu, Tigers

Workshops en clinics

15 okt 2018

Sportschool Muilwijk verzorgt op aanvraag workshops en clinics. Zo hebben wij ervaring in het geven van weerbaarheidstrainingen voor vrouwen en verzorgen wij...

Sportvoedingsadvies

15 okt 2018

Of je nu topsporter of een recreatieve sporter bent, voeding speelt een belangrijke rol. Het doel dat je als sporter hebt kan zeer uiteen lopen. Van het...

Groepsfitness

Groepsfitness

BodyAttack, BodyCombat, BudoFightCamp, Body&Mind

Voor onze senior-leden introduceren we een universele sparring training. Deze training is toegankelijk voor zowel judoka’s, karateka’s, jiu-jitsuka’s als kickboksers.

Het doel van de training is een uur lang lekker sparren, randori’s maken. Spreek met trainingspartners af om een uur te ‘knokken’. Zo voorkom je dat je de enige bent in je discipline.

Na een gezamenlijke warming up, gaat iedere discipline zijn eigen weg. Na ook gezamenlijk af te hebben gesloten, eindigt de training. Deze training is alleen toegankelijk voor leden, voor niet leden is het niet mogelijk tijdens deze les een proefles te doen.

De training zal plaatsvinden op VRIJDAG VAN 18.00-19.00 UUR in de dojo aan het van Neurenburgpad 4 te Dordrecht. We starten met deze training VANAF VRIJDAG 11 JANUARI 2019.