Boy Muilwijk. Eigenaar van Sportschool Muilwijk. Judo, karate, jiu-jitsu, kickboxing.

Na al in een Mudo judopakje op de mat naar mijn opa Teun te hebben gekropen bij de opening van de dojo aan het van Neurenburgpad in 1983, volgde al snel mijn eerste houdgreep tijdens de judolessen van mijn moeder Els. Na 4 jaar judo ervaring ben ik er karate bij gaan beoefenen. De combinatie van judo en karate leidde me rond mijn 12e jaar tot jiu-jitsu, de oorsprong van Sportschool Muilwijk. Rond mijn 16e kwam ik in contact met het kickboksen. Zowel bij de JBN als KBN ben ik dangraad examinator in jiujitsu en karate.

Karate bleek qua wedstrijdsport het beste bij mij te passen. Na jaren met trots deel van de Nationale kernploeg te zijn geweest en Nederland op diverse EK’s en WK’s voor cadetten en junioren te hebben vertegenwoordigd, ben ik eerst als assistent Bondscoach -16, -18 en -21 jaar aan de slag gegaan. Later heb ik deze groep als Bondscoach onder mijn hoede gehad.

Naast docent bij de sportschool, het bondscoachschap en de functie van dangraad examinator ben ik ook 9 jaar actief geweest bij de gemeente Dordrecht als Talentcoach karate, combinatiefunctionaris judo en buurtsportcoach.