Wedstrijdagenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beste leden van Sportschool Muilwijk,

in de persconferentie van maandag 23 maart heeft het kabinet aangekondigd de al geldende maatregelen per direct verder aan te scherpen. In deze mail willen wij u graag verder informeren over wat de aangescherpte maatregelen betekenen voor ons als sportschool en daarmee voor u als lid. 

Op de website van de Rijksoverheid kunt u teruglezen welke aanvullende maatregelen zij hebben genomen. 

Het NOC*NSF heeft na de persconferentie onderstaand bericht uitgevaardigd:
Wat betekent dit concreet voor sportscholen?
Het verbod om sport- en fitnessclubs open te stellen blijft in ieder geval van kracht tot en met 6 april. Wij zullen het nieuws op de voet blijven volgen en verdere besluitvorming van het kabinet voor de periode na 6 april afwachten. Als tegen die tijd blijkt dat wij als sportschool de deuren langer gesloten zullen moeten houden om te helpen in de strijd tegen het Coronavirus, dan zullen wij hier uiteraard gehoor aan geven. De gezondheid van eenieder blijft te allen tijde voorop staan.

We hopen echt, niet alleen voor u en voor ons, maar voor iedereen, dat de situatie niet te lang gaat duren. Tegelijkertijd moeten we ook realistisch zijn. Gezien de huidige stand van zaken achten we de kans groot dat we de deuren nog iets langer gesloten moeten houden na 6 april. Met dit scenario in het achterhoofd is Team Muilwijk onafgebroken bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven om u, als trouw lid, toch zo goed mogelijk te kunnen voorzien van training en oefenstof.


Welke nieuwe activiteiten kunt u van ons verwachten de komende tijd?

- uitbreiding lesrooster LIVEstream groepslessen op Facebook
- uitbreiding Les Mills On Demand met 15 workouts voor kinderen
- LIVEstream lessen JUDO en KARATE op Facebook


Uitbreiding lesrooster LIVEstream groepslessen Facebook
Per 1 april voegen wij een extra les toe aan ons lesrooster:  Bodyshape, elke woensdag 20:00.
Dit is een laagdrempelige les, een mix van conditie en kracht, waarbij het hele lichaam wordt getraind. 

Uitbreiding Les Mills On Demand met 15 workouts voor kinderen (4-16jr)
Vanwege de uitbraak van het Coronavirus stelt Les Mills 15 coole BORN TO MOVE workouts gratis beschikbaar, met de leukste bewegingen uit dans, vechtsport en yoga. Er zit zelfs een échte Marvel-workout bij! Kinderen (en ouders) krijgen hier zeker energie van! 

via deze link heb je toegang tot de workouts:
https://watch.lesmillsondemand.com/born-to-move-free

LIVEstream lessen JUDO en KARATE op Facebook
In navolging van de groepslessen zullen wij op verschillende tijden in de week een LIVE les JUDO en KARATE voor de kinderen streamen via Facebook. Wij houden onze TRY-OUT lessen op de volgende dagen:

JUDO:   woensdag 25 maart 16:00 - 16:45
KARATE:   donderdag 26 maart 18:30 - 19:15

Deze lessen zullen we streamen in de besloten groep Sportschool Muilwijk online. Na afloop blijven deze lessen staan als trainingsfilm op Facebook en in de Online Academy op de website, voor leden die de training op een later moment willen volgen, of willen herhalen. Houdt u de berichtgeving in de gaten voor meerdere lestijden.

LET OP: wij willen graag stimuleren dat iedereen zich aan de geldende afspraken  m.b.t. het Coronavirus houdt. De lessen zijn bedoeld om te oefenen met iemand binnen het gezin! Bij deelname judo les: zorg voor een zachte ondergrond en veilige ruimte.


Wij hopen u met deze mail tot zover weer goed te hebben geïnformeerd. Laten wij er met ons allen het beste van proberen te maken. Blijf veilig en gezond en zorg goed voor elkaar. We hopen u allen snel weer in de dojo en op de tatami te mogen zien.


Team Muilwijk,
Jan, Akkie, Boy, Anouk, Ines, Annelies, Rachele, Michael,
Geoffrey, Arie, Peter, Bas