Wedstrijdagenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ik ben Ines Muilwijk (26 jaar), een van de groepsfitnesstrainers en judoleraren. Sport is voor mij altijd de rode draad geweest in mijn leven. Vechtsporten via vaders kant en wedstrijdzwemmen via moeders kant. Dit heeft mij op persoonlijk vlak veel gebracht en heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Met mijn luier aan liep ik al over de judomat en iets later kwam daar wedstrijdzwemmen bij. Dit heb ik jarenlang met toewijding, discipline en passie gedaan. Met wedstijdzwemmen ben ik gestopt omdat de trainingstijden niet meer te combineren waren met mijn studie geneeskunde, maar judo beoefen ik nog steeds. Elke week sta ik met veel enthousiasme en plezier op de tatami. Inmiddels ben ik in het bezit van mijn derde dan en ben van plan mij zeker verder te blijven ontwikkelen. In 2018 heb ik mijn judoleraar-A diploma behaald en ik zie mijzelf op de lange termijn in mijn vaders voetsporen treden binnen de judowereld.

In 2015 heb ik mijn studie geneeskunde afgerond. Na kort in het ziekenhuis gewerkt te hebben op de afdeling gynaecologie, waar ik vele kinderen ter wereld heb mogen brengen, bleek dat mijn passie voor lesgeven groter was. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar docent op de hogeschool, waar ik mijn expertise als geneeskundige kan inzetten om anderen kennis bij te brengen.

Naast mijn baan als docente ben ik ook judoleraar, groepsfitness instructrice en sportvoedingsdeskundige. In het geven van groepslessen heb ik inmiddels al 4 jaar ervaring waarbij ik een verscheidenheid aan lessen geef van Les Mills, maar ook meerdere freestyle lessen. De opleiding sportvoeding heb ik bijna afgerond. Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste voeding om nog meer uit je training te halen en je nog lekkerder in je vel te laten voelen.

Met mijn aanstekelijke enthousiasme en een grote dosis humor werken we samen hard om het beste in ieder naar boven te halen. Regelmatig gebruik ik mijn kennis van het menselijk lichaam om een stukje persoonlijke aandacht te kunnen geven. Ben je er niet zeker van hoe sport een rol kan spelen binnen jouw leven met een bepaalde ziekte of aandoening? Ik help je hier graag bij!