Wedstrijdagenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Leen van Mourik behaald zwarte embleem! Weer een goede wedstrijddag voor de wedstrijdselectie van Muilwijk!

Leen won 2 van zijn 3 wedstrijden, mocht daarmee +30 noteren en dit was genoeg voor zijn zwarte embleem! Dit betekent dat hij nu ‘instapper-af’ is en klaar voor het echte werk!
Gefeliciteerd 🏆!

Ook de andere judoka waren lekker op dreef, zowel Lars als Micha wisten al hun wedstrijden winnend af te sluiten. Beide judoka zijn lekker aanvallend en kunnen iets met de aanwijzingen die gegeven worden!
Oranje embleem voor Lars! 🥇

Het oranje embleem was er ook voor volhouder Junior! Hij wist een tegenstander met mooie worp en houdgreep te verslaan! 🏋🏼
Alex was weer lekker op dreef met zijn linker heupworpen! Hij mocht er weer flink wat punten bij noteren en dit leverde hem zijn bruine embleem op! Hopelijk zien we je snel weer terug op de wedstrijdmat! Want die zwarte tegel niet halen zou zonde zijn!
Jamie wist de helft van zijn partijen te winnen! Zijn lieve kant zit hem nog vaak dwars bij de wedstrijden. Maar met +21 punten is hij alweer goed opweg naar zijn volgende embleem!

Finn moest vandaag na twee partijen opgegeven met een duizelig/ziek hoofd. Helaas, beterschap en volgende keer beter!
Max keerde na een lange tijd terug op de wedstrijdmat. Hij mocht gelijk 5 partijen aan de bak. Helaas kon hij geen potten breken, maar we zagen hier en daar zeker weer de wedstrijdmentaliteit! Neem dit mee naar de training en dan gaat het volgende keer vast beter!
Al met al een goede dag! Op naar volgend jaar!