Samen bewegen, spelen en stoeien 

Rollen, duikelen, kruipen, tijgeren, duwen, trekken, het zijn allemaal natuurlijke bewegingen waar kinderen veel behoefte aan hebben. Deze bewegingen staan aan de basis van het judo en zijn terug te vinden in elke judoles. En wat is er nu leuker dan dit allemaal samen met uw kind of gezin te beleven? Met de ouder-kind-judolessen kan dat!

Ouder-kind-judo is samen bewegen, spelen en stoeien. Elkaar helpen, op elkaar (leren) vertrouwen, elkaar beter (leren) begrijpen. Samen vorderingen maken, samen groeien, elkaar uitdagen, elkaar respecteren. Maar bovenal is ouder-kind-judo: aandacht voor elkaar, samen genieten en plezier maken.

Judo stimuleert kinderen in hun ontwikkeling

Voor deelname is geen judo-ervaring nodig. Op een speelse manier leren ouder en kind de basistechnieken en bewegingsvormen van het judo. Judo stimuleert kinderen in hun motorische ontwikkeling (houdingwisselingen, evenwicht, balans en stabiliteit), sociaal-emotionele ontwikkeling (samenspel, winnen/verliezen, omgaan met de fysieke mogelijkheden van een ander) en cognitieve ontwikkeling (lichaamsbewustzijn, ruimtelijke oriëntatie).

Ervaar samen het plezier van bewegen. En vooral van het ‘samen bewegen’. Want elk kind geniet van stoeien met zijn ouders.

4-weekse cursus Ouder-kind-judo

Wij organiseren meerdere keren per jaar een 4-weekse cursus ouder-kind-judo. Aan deze cursus kunnen ouders met kinderen van 5 t/m 12 jaar deelnemen en is geschikt voor zowel beginners zonder judo-ervaring als voor ouders en/of kinderen die al (iets) gevorderd zijn.

 Kosten p.p.
Leden € 16,50
Niet leden € 33,50

De eerstvolgende 4-weekse cursus is op: zondag 4, 11, 18 en 25 september 2022 van 12:00 - 13:00 (onder voorbehoud van inschrijvingen)

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per telefoon (bel / app: 0633435271).