Ik ben Arie Verwoert, 57 jaar. Ik geef les bij Sportschool Muilwijk in het WadoRyu Karate en het RyuKyu Kobujutsu. Zelf beoefen ik deze sporten sinds 1976 (karate) en 1986 (kobujutsu). Voor beide ben ik inmiddels 4e Dan. Door de jaren heen heb ik bij veel leraren lessen gevolgd. Voor karate waren dit Ishikawa sensei, Tatsuo Suzuki en Sensei Kazutaka Ohtsuka. Vor Kobujutsu Sensei Inoue Hanshi. Sensei Patrick McCarthy: Koryu Uchinadi Kenpo Jutsu. Frans Stroeven: mesvechten. Theo De Gelaen: Kyusho Jutsu.

De meest toonaangevende leraren waren echter Wim Muilwijk voor het Wado-Ryu karate en Wim van de Leur voor het RyuKyu Kobujutsu.

Buiten de lessen die ik geef werk ik als kostendeskundige/adviseur m.b.t. ondergrondse infra en in mijn vrije tijd vis ik graag.

Mijn motto is: “Wees niet bevreesd om langzaam vooruit te gaan maar waak ervoor om stil te staan”. Vaak denken mensen die een (zwarte) band hebben gehaald dat ze er zijn, maar eigenlijk begin je dan pas. Blijf je (Kihon) technieken trainen want het kan altijd beter! Vandaag een beetje beter dan gisteren en morgen een beetje beter dan vandaag.

arie