Sportschool Muilwijk verzorgt op aanvraag workshops en clinics. Zo hebben wij ervaring in het geven van weerbaarheidstrainingen voor vrouwen en verzorgen wij regelmatig clinics voor sportclubs/-verenigingen om een extra dimensie toe te voegen aan hun eigen sport. Bijvoorbeeld waterpolo is een sport waar er fysiek contact is met elkaar en de tegenstander. Het kan dan van toegevoegde waarde zijn om een aantal judolessen te volgen waar kinderen gewend kunnen raken aan dit fysieke contact en tools kunnen leren hoe hier beter mee om te gaan. Zo zijn er met meerdere sporten raakvlakken te bedenken. Niet alleen judo is hier een goed voorbeeld van, ook onze les BudoFightCamp is een leuke en leerzame variant om eens met een sportteam te ervaren. Dit is een geschikte les om samenwerking met elkaar te verbeteren of gewoon eens als training om uit het vaste patroon te komen en super leuke, nieuwe, uitdagende oefeningen te ervaren! Ook zijn onze andere sporten karate, jiu-jitsu, kobujutsu en kickboksen hier geschikt voor.

 

Ook kunnen wij voor bedrijven workshops samenstellen. Dit kan bijvoorbeeld een sportief teambuildingsuitje zijn waarbij we een bootcamptraining kunnen verzorgen. Maar ook een workshop waarbij vitaliteit en voeding centraal staan. Dit kan bestaan uit een body&mind les met aansluitend een gezonde lunch en een interactieve les over voeding. Er is van alles mogelijk!

Privégroepen die iets leuks en anders dan anders willen doen, kunnen bij ons ook terecht voor een clinic of workshop. Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest of een verjaardag.

Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunnen we in gesprek gaan over de vorm en inhoud van de workshop of clinic. Wij hebben er zin in! Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan!