1. Betaling van het abonnementsgeld geschiedt per maandelijkse automatische incasso in de eerste week van de maand. Onze tarieven zijn inclusief b.t.w.

De contributie voor onze budosporten en kickboxing voor de jeugd t/m 15 jaar wordt berekend over 10 maanden, waarbij de maanden juli en augustus niet in rekening worden gebracht. Voor deze leeftijdsgroep en takken van sport geldt een zomerstop van 6 weken tijdens de zomervakantie en een winterstop van 2 weken tijdens de kerstvakantie.

De contributie voor onze groepsfitness lessen en budosporten vanaf 16 jaar worden berekend over 11 maanden, waarbij de maand augustus niet in rekening wordt gebracht. 

2. Verzuimde lessen worden normaal doorbetaald en kunnen in overleg met de docent ingehaald worden. In geval van langdurige ziekte of ongeval wordt in onderling overleg een regeling getroffen.

3. Op herdenkingsdagen, Christelijke- en Nationale feestdagen wordt er voor budo geen les gegeven. Voor onze groepsfitness lessen geldt mogelijk een aangepast rooster, welke minimaal 2 weken vooraf via www.sportschoolmuilwijk.nl bekend wordt gemaakt.

4. Tijdens de basisschoolvakanties kan een vakantierooster gelden. Deze lesroosters kunnen variëren per vakantie en worden uiterlijk twee weken vooraf via www.sportschoolmuilwijk.nl bekend gemaakt.

5. Bij het beëindigen van het lidmaatschap moet dit per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden afgezegd, voor minderjarigen door ouders of voogd. Afzeggingen door anderen worden niet geaccepteerd.

6. Bij het beëindigen van het lidmaatschap geldt 1 contributiemaand opzegtermijn.

7. De sportschool is niet aansprakelijk voor vermissing van waardevolle voorwerpen.

8. De sportschool is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen tijdens het sporten.

9. Bij het behalen van een graad in judo, jiu-jutsu, karate dient de kandidaat lid te zijn van de J.B.N. of K.B.N.

10. De leiding behoudt zich het recht voor tarieven of regels te wijzigen.