Wedstrijdagenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 

In tegenstelling tot heel veel andere sporten (bijvoorbeeld voetbal) is het lidmaatschap bij een judovereniging of sportschool niet direct gekoppeld aan een bondslidmaatschap bij de

  • Judo Bond Nederland (voor judo en jiu jitsu)
  • Karatedo Bond Nederland (karate)
  • Stichting Okinawa Kobujutsu Nederland (kobujutsu)

Dit kunt u snel zelf organiseren met onderstaande hulp.

Judo Bond Nederland:
Om je aan te melden als JBN lid klik hier
Voor de tarieven klik hier
De voorwaarden van de JBN klik hier
Om je af te melden als JBN lid klik hier

Het aansluitnummer van de sportschool bij de JBN is D2SL69D

Stichting Okinawa Kobujutsu Nederland
Om je aan te melden als SOKN lid klik hier

Karatedo Bond Nederland
Om je aan te melden als lid klik hier

Het aansluitnummer van de sportschool is 4006.

Kennismaking met de JBN

Aangenaam, de Judo Bond Nederland

De Judo Bond Nederland (JBN) is de landelijke organisatie die de belangen behartigd voor alle aangesloten clubs en individuele leden voor judo, jiu jitsu en aikido. De JBN organiseert toernooien op alle verschillende niveaus, verzorgt de opleidingen en bijscholingen voor scheidsrechters en biedt talenten de mogelijkheid de top van het judo te bereiken.

Maar ik doe geen wedstrijden, waarom zou ik dan lid worden?
Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag. Voor velen is de JBN een organisatie die uitsluitend actief is in het organiseren van wedstrijden. De JBN kan en doet echter nog veel meer. Feitelijk is de wedstrijdorganisatie slechts een klein onderdeel.
De graduaties (slippen, banden en dan-graden) zijn onlosmakelijk met judo en jiu jitsu verbonden. Elke les werkt toe naar het behalen van de volgende graduatie. Voor leden van de JBN worden de graduaties officieel geregistreerd. Elk lid ontvangt een eigen paspoort waar alle behaalde graduaties in vermeld staan.
Plezier in de sport is één van de belangrijkste redenen om te blijven sporten. Hierbij is het is belangrijk dat de lessen worden gegeven door goed opgeleide leraren. Hierdoor worden de lessen niet alleen leuker maar ook veiliger. De JBN verzorgt jaarlijks opleidingen voor judo/jiu jitsu/aikido leraren op verschillende niveaus.
De JBN heeft een aansprakelijkheidsverzekering waar alle leden van de JBN een beroep op kunnen doen in het geval er wat mocht gebeuren tijdens de judoles.
Tot slot verstrekt de JBN informatie over alles wat te maken heeft met judo/jiu jitsu/aikido, heeft het een eigen website (www.jbn.nl) met het laatste nieuws en een webshop, biedt het ondersteuning aan de aangesloten verenigingen en sportscholen middels verenigingsadviseurs en streeft naar continue verbetering van kwaliteit en aanbod door het aanvragen en uitvoeren van projecten samen met de aangesloten clubs en leden.

Kortom, genoeg redenen om je sport, je club en de JBN te ondersteunen!