Wedstrijdagenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

14 okt website

BELANGRIJK! Definitieve maatregelen ingaande per 14-10 22:00

 

Beste sporters, ouders/verzorgers,

zoals beloofd, berichten wij jullie vandaag over de definitieve maatregelen zoals die vanaf vanavond 22:00 gelden voor het sporten bij Sportschool Muilwijk. Inmiddels hebben we meer duidelijkheid gekregen via de JBN, KBN, NOC*NSF, NLactief en de informatiepagina's van de Rijksoverheid.


Het volgende is van kracht vanaf woensdag 14 oktober 22:00u:

 • ALGEMEEN - De huidige protocollen van de Rijksoverheid, NOC*NSF en de sportbonden blijven van kracht. Houd 1,5m afstand, handen desinfecteren, train met een handdoek (groepslessen en seniorenlessen), volg de loop/doorstroomroutes en aanwijzingen van de docenten/medewerkers.

 • AANKOMST/VERLATEN TRAINING - om de 1,5m overal te kunnen waarborgen is het dringende advies om NIET TE VROEG naar de training te komen. Kom niet eerder dan 10-5 minuten voor jouw training begint. Ouders mogen niet mee het pand in. 

 • JEUGD T/M 17 JAAR - Alle judo-, karate- en BFC-lessen gaan door volgens normaal lesrooster. Er geldt géén 1,5m afstandsrestrictie. 

 • GROEPSFITNESSLESSEN – Groepslessen behoren tot de individuele sport en mogen, indien de 1,5 meter gewaarborgd is, tot een maximum van 30 personen per ruimte plaatsvinden. Alle lessen BFC, BodyAttack, BodyCombat, Body&Mind, Kickboksen en Kickbagtraining kunnen doorgang vinden volgens het normale lesrooster. Voor BFC en Kickboksen geldt dat we niet meer met een partner kunnen boksen, maar wel op een kickbag. Deze lessen zijn toegankelijk vanaf 16 jaar. Ondanks dat de 1,5m. afstandsrestrictie alleen geldt voor 18+, zullen 16 en 17 jarigen tijdens deze lessen toch 1,5m afstand tot medesporters moeten houden.

 • BUDOSPORTERS 18+ - Voor alle sporters van 18+ geldt de 1,5m. afstandsrestrictie. Dat heeft gevolgen voor onze seniorenlessen judo, karate, jiu-jitsu en kobujutsu. Wij zullen daarom voorlopig op een andere manier invulling moeten gaan geven aan deze lessen. De trainingen zullen als individuele trainingen opgezet worden, daarbij gebruikmakend van oefeningen die zoveel mogelijk aansluiten bij of ondersteundend zijn voor de originele sportdiscipline. Alle seniorenlessen gaan door volgens normaal rooster.

LET OP! De gemeente Dordrecht heeft nog geen uitsluitsel gegeven of wij in de gymzalen bij de seniorenlessem het maximum aantal deelnemers van 30 of van 4 mogen hanteren. Onder voorbehoud laten wij deze lessen volgens rooster gewoon doorgaan. Wanneer de gemeente met meer informatie komt zullen wij de leden met een reservering voor respectievelijk donderdag Judo Ockenburg 20:00 - 21:00 en vrijdag Karate Ockenburg 19:00 - 20:00 hierover berichten.

 • RESERVEREN LESSEN - Voor alle groepsfitnesslessen en budo seniorenlessen moet een reservering gemaakt worden. De standaard automatische reservering van jouw vaste les(sen) in het systeem komt voorlopig te vervallen. Voor de jeugd t/m 17 jaar geldt dat je NIET hoeft te reserveren voor jouw vaste les. Je moet WEL reserveren als je een andere les volgt buiten jouw vaste lessen om. 

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS 18+ LESSEN - Om de 1,5m afstand voor de groep sporters van 18 jaar en ouder te kunnen waarborgen zullen wij bij alle seniorenlessen een maximum aantal van 16 deelnemers hanteren.

 •  LESDUUR - Alle lessen blijven 55 minuten. Wel kan er besloten worden om bij volle seniorenlessen de les na 50 minuten af te ronden, om een goede en veilige doorstroom van weggaande en binnenkomende sporters te kunnen garanderen. Wij bekijken dit ter plekke.

 • KLEEDKAMERS EN DOUCHES - kleedkamers en douches moeten gesloten blijven. Kom daarom omgekleed naar de lessen en kleed je daarbij goed op het kouder en slechter wordende weer. NEEM EEN (SPORT)TAS MEE om alle kleding, schoenen en overige spullen in op te bergen en mee de zaal in te nemen.

 • VENTILATIE SPORTRUIMTES - ventilatie van de sportruimtes wordt nog steeds dringend aangeraden. Nu het weer kouder en slechter wordt zal dat met ramen/deuren (deels) open te merken zijn tijdens de training. Houd hier rekening mee en trek eventueel extra lagen sportkleding aan.

 • MONDKAPJES - Het dragen van een mondkapje in de openbare binnenruimte is op dit moment nog niet verplicht, maar het is de verwachting dat dit op korte termijn wel verplicht gaat worden. In navolging van de overheid willen wij dan ook aan onze sporters van 13 jaar en ouder het advies geven om een mondkapje te dragen wanneer zij zich in de binnenruimte bevinden/verplaatsen, met uitzondering van de sportzaal/dojo zelf.


Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met elkaar in een veilige setting kunnen blijven sporten. Tot snel in de lessen!

 

Sportieve groet,
Team Muilwijk